دوربین مداربسته (CCTV)
شرکت ما با ارائه خدمات حرفهای در زمینه پشتیبانی، نصب و راه اندازی دوربین مداربسته در مشهد، با تکیه بر تعهد و تخصص و تجربه ،کیفیت و رضایت مشتریان را در اولویت قرار داده.تا اطمینان حاصل کند که بهترین تجربه را برای شما به ارمغان بیاورد. برای مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر با شماره31910-051 تماس حاصل فرمایید.
استفاده از دوربین مدار بسته و پشتیبانی دوربین مداربسته و دزدگیر به خصوص در دنیای امروز اهمیت بسزایی دارد . چرا که با توجه به شرایط موجود امنیت جوامع در حال کاهش می باشد و نیاز بشر به استفاده از سیستم های نظارت تصویری و دوربین مدار بسته و همچنین پشتیبانی دوربین مداربسته و سیستم های نظارت تصویری بیش از پیش احساس می شود و بشر نیازمند ایجاد راهکارهای جدید برای رفع نیاز خود می باشد و استفاده از دوربین های مدار بسته و دزدگیر یکی از مهم ترین روش های ایجاد امنیت و آرامش خواهد بود.
در کنار نصب و راه اندازی دوربین های مداربسته و سیستم دزدگیر , پشتیبانی دوربین مداربسته و سیستم های امنیتی و دزدگیر از اهمیت بالایی برخوردار است.
متاسفانه افراد شخصی، که جهت نصب و راه اندازی دوربین مداربسته و سیستم نظارت تصویری و دزدگیر اقدام مینمایند, هیچگونه تعهدی نسبت به خدمات پس از فروش نصب و راه اندازی دوربین مداربسته ندارند , ما در شرکت فناوری اطلاعات سپتاک در مشهد بر آنیم که این خلاء(پشتیبانی دوربین مداربسته ) را پوشش داده و جهت رفع آن تیمی با تجربه و کارآزموده جهت این کار(نصب و راه اندازی دوربین مداربسته و پشتیبانی دوربین مداربسته) در نظر گرفته ایم.
تکنولوژی دوربین های مداربسته به دو دسته دوربین مدار بسته آنالوگ و دوربین مداربسته تحت شبکه تقسیم می شود که تا چندین سال بدون رقابت خاصی در کنار یکدیگر کار می کردند.
البته در این میان تکنولوژی HDSDI هم وجود داشت اما هیچ گاه جایگاه خاصی در دنیای دوربین های مداربسته پیدا نکرد .
انواع دوربین مداربسته از نظر بدنه و کاربرد:
مورد استفاده این نوع دوربین های مداربسته معمولا در اماکن اداری و مسکونی بسته می باشد،کیفیت تصویر این دوربین متوسط است و مزیت آن ها قیمت مناسبشان می باشد که باعث گستردگی کاربردشان شده است.
لنز این دوربین ها معمولا به صورت ثابت و گاها از نوع متغیر می باشد و جنسشان پلاستیکی یا فلزی است.
دوربین های بولت (Bullet Camera)
این دوربین مداربسته به دلیل محفظه فلزی که دارند قابلیت استفاده در هر شرایط محیطی و آب و هوایی را دارند و مناسب فضاهای خارجی می باشند.
این دوربین مداربسته دارای لنز ثابت و در برخی مدل ها لنز های متغیر یا وریفوکال می باشند در این دوربین مداربسته هرچه فاصله کانونی لنز بیشتر باشد زاویه دید کمتر است و بالعکس.
دوربین های باکس (Box Camera)
این دوربین مداربسته مناسب مکان های داخلی می باشند اما در صورت نیاز به نصب خارجی می توان آن را در یک کاور فلزی قرار داده و در این مکان ها استفاده نمود.
این دوربین ها دارای کیفیت تصویر متوسط به بالا می باشند و عموما بدون لنز هستند و لنز آن متناسب با محیط و کاربرد مورد نظر انتخاب می شود،همچنین این دوربین مداربسته فاقد قابلیت دید در شب می باشند اما در صورت نیاز می توان از LED های مخصوص استفاده کرد.
دوربین های PTZ یا speed dome
این دوربین مداربسته با نامPTZ یا اسپیددام قابلیت کنترل از راه دور را دارند همچنین به کمک موتوری که در محفظه این دوربین ها قرار داده شده قابلیت چرخش از راه دور و زوم در آن ها وجود دارد و فوکوسشان به صورت خودکار پس از حرکت و بزرگنمایی تنظیم می شود.
بزرگنمایی و زاویه حرکت با توجه به مدل و کاربرد هر دوربین مداربسته متفاوت می باشد.
این دوربین های مداربسته قابلیت بزرگنمایی زیادی دارند به همین دلیل بهترین انتخاب برای استفاده در مکان هایی مثل چهارراه ها برای کنترل ترافیک خیابان ها و همچنین سوله های بزرگ ساخته شده است از نظر اقتصادی این دوربین ها قیمت بالاتری دارند به همین دلیل استفاده از انها نسبت به سایر مدل ها محدودتر است.
برای دریافت مشاوره و اطلاع از نحوه خدمت رسانی در نصب و راه اندازی دوربین مداربسته در مشهد مطابق با نیاز شما با مشاوران ما تماس بگیرید.
دوربین های مداربسته تحت شبکه که به دوربین های مداربسته IP (Internet protocol camera) معروف هستند،برای انتقال اطلاعات از اینترنت استفاده می کنند و در موارد نظارتی و امنیتی مورد استفاده قرار می گیرند
این تکنولوژی بر پایه انتقال تصویر دوربین های مداربسته بر مبنای سیستم های تلویزیونی دیجیتال (DTV) می باشد.اگرچه انتقال اطلاعات در این تکنولوژی به صورت آنالوگ می باشد اما چون نوع کدگذاری آن ها متفاوت است امکان انتقال اطلاعات با حجم بالاتر و همچنین داشتن تصاویر با وضوح بیشتر را فراهم می کند
نقاط قوت دوربین های AHD محدودیت و حساسیت پایین آن ها در ارتباط با طول و کیفیت کابل های مصرف شده می باشد
با استفاده از کابل های RG59 عادی امکان انتقال سیگنال دوربین AHD تا ۵۰۰ متری به راحتی امکان پذیر است. با کابل RG60 می توان این مسافت را به ۱۰۰۰ متر نیز رساند. تکنولوژی AHD همچنین حساسیت بسیار کمی نسبت به کیفیت کابل مصرفی دارد
مناسب بودن قیمت دوربین مداربسته AHD نسبت به HD-CVI و HD-TVI
منبع باز یا open source بودن تکنولوژی AHD شخصی سازی و ساخت نرم افزارهای دلخواه از سوی کمپانی های سازنده دوربین مداربسته
بزرگترین تفاوتی که بین دوربین های مداربسته آنالوگ و AHD وجود دارد در کیفیت آن هاست
زمانی که نهایت کیفیت تصویر در سیستم های آنالوگ ۹۶۰H بود دوربین های مدار بسته قادر بودند در بدترین وضعیت با ۷۲۰P تصویر برداری کنند
تکنولوژی دوربین مداربسته HD-TVI مخفف اصطلاح High Definition Transport Video Interfaceیک تکنولوژی آنالوگ و با کیفیت بالا برای انتقال تصاویر دوربین های مداربسته است. این تکنولوژی در راستای افزایش رزولوشن تصویر در دوربین های آنالوگ در کنار تکنولوژی های IP، AHD، HDCVI و HDSDI ابداع شده است.
تکنولوژی دوربین مدار بسته HDcvi مخفف اصطلاح High Definition Composite Video Interface می باشد که از نوع دوربین های آنالوگ است اما تصاویر را با کیفیت بالا منتقل می کند. تکنولوژی HD cvi همانند تکنولوژی های IP، AHD، HDtvi و HDSDI به منظور افزایش کیفیت خروجی تصویر در دوربین های آنالوگ بوجود آمد.
نقاط قوت دوربین های AHD محدودیت و حساسیت پایین آن ها در ارتباط با طول و کیفیت کابل های مصرف شده می باشد.
با استفاده از کابل های RG59 عادی امکان انتقال سیگنال دوربین AHD تا ۵۰۰ متری به راحتی امکان پذیر است. با کابل RG60 می توان این مسافت را به ۱۰۰۰ متر نیز رساند. تکنولوژی AHD همچنین حساسیت بسیار کمی نسبت به کیفیت کابل مصرفی دارد
تفاوت چندانی بین سیستم مداربسته آنالوگ تیوی لاینی و سیستم HDTVI از نظر نحوه کار وجود ندارد. در سیستم HDTVI تصاویر به صورت دیجیتال در چیپ تصویر دوربین تولید می شوند. سپس به وسیله یک چیپ کد گذاری اطلاعات با تکنولوژی HDTVI کد گذاری شده و برای انتقال اماده می شوند. اطلاعات به صورت سیگنال های HDTVI از طریق کابل کواکسیال یا کابل دو زوج تا محل DVR انتقال پیدا می کنند. در دستگاه DVR اطلاعات HDTVI توسط یک چیپ دکودر به اطلاعات دیجیتال تبدیل شده و برای ضبط و پخش توسط دستگاه اماده می شوند.
از آنجاییکه در گذشته کیفیت تصویر دوربین های مداربسته به علت استفاده از استانداردهای قدیمی آنالوگ بسیار پایین و محدود بود متخصصان اقدام به طراحی استانداردهای جدید برای انتقال تصویر در سیستم آنالوگ کردند و به این صورت دوربین هایی با تکنولوژی HD-cviتولید شدند
دوربین های HD-cvi در انواع HD 720P و کیفیت تصویر ۱ و ۱٫۳ مگاپیکسل , Full HD 1080p و کیفیت ۲ و ۴ مگاپیکسل طراحی و تولید می شوند.
جهت ذخیره و مدیریت تصاویر دوربین های HDcvi به یک دستگاه رکوردر HDcvi Recorder نیاز است. برند هایی مانند داهوا, مکسرون و رستر از جمله تولید کنندگان اصلی دستگاه های رکوردر HDcvi هستند. دستگاه های ضبط HDcvi در انواع ۷۲۰p , HD 1080n و Full HD 1080p و ۴k تولید شده.با طراحی و تولید دستگاه های رکوردر چند وجهی (XVR) با قابلیت پشتیبانی از دوربین های مداربسته HDcvi و HDtvi و AHD , محدودیت انتخاب دستگاه جهت ضبط دوربین های مداربسته HDcvi کمرنگ شده است.
- امکان دسترسی به رزولشن های ۱۰۸۰p و ۷۲۰p در بستر آنالوگ و کابل کواکسیال
- امکان ارتقا سیستم آنالوگ سنتی به سیستم HD cvi بدون نیاز به تغییر در بستر سیم کشی
- عدم وجود تاخیر در تصاویر دریافتی دوربین مداربسته
نصب آسان و عیب یابی سریع - امکان انتقال تصویر از طریق کابل کواکسیال تا ۵۰۰متر